El Principi Creatiu

Telf. 622 184 872

C/Tinent Coronel Sagués 21

Sant Sadurní d'Anoia,Barcelona

Centre de Teràpies Naturals i Activitats de Salut

Parbiomagnètic,Biomagnetisme

Moltes cultures ancestrals, entre les quals es troben la xinesa, la hindú, l'àrab, l'hebrea i les antigues dinasties egípcies, utilitzaven imants per les seves propietats terapèutiques.

En biomagnetisme apliquem petits imants de força i polaritat concretes en determinades zones del cos per neutralitzar virus,bacteris, fongs i/o paràsits que són causa de diverses malalties.

El Dr Isaac Goiz va descobrir a partir de l'any 1988 que a causa de la presència de microorganismes patògens (bacteris, virus, paràsits, fongs), disfuncions glandulars (hipertensió o hipotiroïdisme etc), trauma (psíquic o físic) i d'altres possibles etiologies nocives , s'altera l'equilibri bioenergètic del nostre organisme en punts específics

El sistema consisteix en el reconeixement d'aquest punts d'energia alterats en l'organisme humà que en conjunt provoquen una malaltia.

Aquest reconeixement s'efectua amb imants passius (no electrificats ni connectats a màquines electròniques), 

que s'apliquen en diverses zones del cos humà com si es tractés d'un rastreig o escaneig biomagnètic.

Un cop reconegudes i confirmades aquestes zones en el seu potencial energètic

el terapeuta aplica un conjunt d'imants en aquests punts durant aproximadament 15 minuts.

El Par biomagnetic a Sant Sadurní d'Anoia,el par biomagnetico en vilafranca del Penedès,bioenergetica Sant Sadurni anoia,homeopata sant sadurni d'Anoia