el principi creatiu​

PARBIOMAGNÈTIC  BIOMAGNETISME

Molte​s cultures ancestrals, entre les quals es troben la xinesa, la hindú, l'àrab, l'hebrea i les antigues dinasties egípcies, utilitzaven imants per les seves propietats terapèutiques.

En biomagnetisme apliquem petits imants de força i polaritat concretes en determinades zones del cos per neutralitzar virus, bacteris, fongs i/o paràsits que són causa de diverses malalties.

els ORÍGENS


El Dr Isaac Goiz va descobrir a partir de l'any 1988 que

a causa de la presència de microorganismes patògens

(bacteris, virus, paràsits, fongs), disfuncions glandulars (hipertensió o hipotiroïdisme etc), traumes (psíquic o físic)

i d'altres possibles etiologies nocives s'altera l'equilibri bioenergètic del nostre organisme en punts específics.
COM  FUNCIONA

El sistema consisteix en el reconeixement d'aquest punts d'energia alterats en l'organisme humà que en conjunt provoquen una malaltia.

Aquest reconeixement s'efectua amb imants passius (no electrificats ni connectats a màquines electròniques), que s'apliquen en diverses zones del cos humà com si es tractés d'un rastreig o escaneig biomagnètic. Un cop reconegudes i confirmades aquestes zones en el seu potencial energètic el terapeuta aplica un conjunt d'imants en aquests punts durant aproximadament 15 minuts.

El ParBiomagnètic

Aquests vídeos són un dels ​molts exemples que hi han, per veure i entendre com et pot ajudar el parbiomagnètic en la teva vida

DEMOSTRACIÓ EN CLÍNICA

Davant periodistes i metges

Magnifica exposició

Dr. Salvador Gutiérrez

Formulari de contacte

Podeu contactar-nos omplint el formulari i us respondrem al més aviat possible

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Gràcies! El vostre missatge s'ha enviat correctament.

Horari d'atenció telefònica

Dilluns a Divendres matí

10h a 13h / 16:30h a 19h

contacte

622 184 872 // 93 891 48 72

Direcció

c/ Tinent Coronel Sagués 21

Sant Sadurní d'Anoia

08770 Barcelona

missatgeria

[email protected]

Telegram