el principi creatiu​

NATUROPATIA HOLÍSTICA

La Naturopatia és la ciència que estudia les propietats i les aplicacions d'elements naturals (vegetals, aigua, sol, terra i aire) amb la finalitat de mantenir i / o recuperar la salut. És per tant la professió que agrupa totes les tècniques naturals conegudes socialment a Espanya

com teràpies naturals o teràpies alternatives.

La Naturopatia té els seus començaments amb l'inici de les arts curatives, quan l'home primitiu va començar a utilitzar els quatre elements de la natura (terra, aire, foc i aigua) en benefici de la seva pròpia salut i de la salut dels que l'envoltaven . Amb el transcurs dels segles aquestes tècniques primitives han anat creixent i desenvolupant-se.

L'alemany Benedict Lust va ser qui va utilitzar per primera vegada el terme Naturopatia quan va fundar a Nova York, el 1902, The American School of Naturophaty. L'escola instruïa en l'ús de remeis naturals, bons hàbits alimentaris i correcta higiene, com a eines per mantenir i / o millorar la salut. Va ser en aquest moment quan van destacar per primera vegada els principis d'una dieta saludable.


Actualment, la Naturopatia ofereix una gran varietat de tècniques naturals o teràpies naturals entre les quals podem trobar la Homeopatia, la Acupuntura, Fitoteràpia, Reiki, els Drenatges Limfàtics, els suplements vitamínics i els minerals, tècniques de relaxació, i altres.

La tasca principal del naturòpata és activar el sistema i la força d'autocuració interna que cada persona posseeix.

El naturòpata no intenta combatre les malalties, si no que planteja fer més naturals els mitjans i les formes de vida humanes. La seva principal comesa és eliminar de l'organisme les substàncies nocives i perjudicials (toxines, deixalles, etc) i contribuir a l'aportació de substàncies útils i saludables (vitamines, minerals, nutrients, etc).

Un dels pilars principals de la Naturopatia és el d'unitat orgànica que considera el cos com un sol òrgan i el tracta com a tal, com una unitat, una visió coneguda com a holística.


Formulari de contacte

Podeu contactar-nos omplint el formulari i us respondrem al més aviat possible

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Gràcies per possar-te en contacte amb nosaltres, mirarem de respondre el mès aviat possible